Stine Fristrup Vestergaard Poulsen

Jeg hedder Stine Fristrup Vestergaard Poulsen og er 32 år. Jeg bor i Strandby sammen med min mand, Anton, og vores 3 børn, Ida på 5 år, Lasse på 3 år og Mikkel på 1 år. Størstedelen af min fritid tilbringer jeg sammen med min familie på vores kvæggård, som ligger skønt placeret mellem skov og strand.

Jeg er uddannet lærer fra Aalborg Seminarium i 2013 med linjefag i dansk, natur/teknik og biologi. Siden har jeg været på Aalestrup Skole og Farstrup Skole. Derudover har jeg en uddannelsesom ernæringsassistent.

Det har stor betydning for mig at skabe trygge rammer for eleverne. Rammer hvor gensidig respekt, medbestemmelse og kreative input giver plads til både faglig udfoldelse og hyggelige stunder. Eleverne skal føle sig godt tilpas både i klassen og på skolen, da trivsel efter min mening er en vigtig forudsætning for elevernes læring.

Det er vigtigt for mig at tage udgangspunkt i hver enkelt elevs behov og forudsætninger og så tit det er muligt, ønsker jeg, at eleverne kan relatere undervisningens indhold til deres egenhverdag – fra bog til virkelighed, da jeg mener det skaber motivation.

Jeg glæder mig rigtig meget til at blive en del af hverdagen på Blære Friskole, og lære alle børn, kollegaer og forældre at kende. Jeg er selv friskolebarn, og jeg kan ikke forestille mig noget bedre end at være med til at videregive den tryghed og det sammenhold, som friskolelivet har givet mig.