Nyhedsbrev uge 49

Der bliver julet alle steder på vores dejlige skole. Hver morgen står eleverne i kø, for at dufte hvilken duft, der er i duftekassen i dag, så de har en chance for at vinde julekonkurrencen. Lige ved indgangen er der en flot juleudstilling med rensdyr og nisser, som 4.-5. klasse har lavet i deres billedkunsttimer. Baggrunden er stadig lidt mangelfuld, men der skal jo også være projekter til resten af december. Længere oppe ad gangen er der en udstilling med 4.-5. klasses insekthoteller, som de har lavet med Erik om fredagen i deres sløjdtimer. Rundt omkring på hele skolen er der pyntet op til jul med mange guirlander og anden flot pynt. Udenfor står Boblens flotte juletræer, med pynt lavet til forældrekaffe i torsdags. Og i fredags duftede hele huset af jul, da 6.-8. klasse lavede skumfiduser samtidig med at der blev kogt risengrød til vores frokost. Det er en rigtig hyggelig tid.

Her i december er der en del omrokeringer pga. julerier. For overskuelighedens skyld har jeg lavet et særskilt program, som kan findes på intra under Nyt fra kontoret.

Julenisser Nyhedsbrev uge 49

I går onsdag d. 7. december var der indskrivning til næste års 0. klasse. Der er foreløbig indskrevet 9 elever til den kommende 0. klasse. Kender I nogle der kunne være interesserede, er de selvfølgeligt meget velkomne til at kikke forbi også alle andre dage, hvis man er interesseret i at høre om, hvad vores fantastiske skole kan tilbyde. Den bedste reklame er jer forældres positive udsagn, så fortsæt endeligt med at sprede disse.

Efter jul starter Stine Poulsen som lærer i vores indskoling. I kan se hendes præsentation af sig selv på vores hjemmeside. Vi glæder os meget til at tage imod Stine. Allerede på fredag stopper Ann og går på barsel. Vi dækker de få almindelige dage med en vikar og så tager Jørgen over efter jul.

Vi har fået nogle aftaler på plads med forældre, der vil stå for undervisningen fredag d. 13. januar, hvor lærerne skal på pædagogisk dag. Vi mangler dog stadig forældre, der vil være her, og støtte op om de forældre der underviser. Meld endeligt tilbage, hvis du har lyst til at deltage i dette. Der kommer også madhold og laver mad med eleverne denne dag. Det bliver altså nærmest en almindelig fredag for eleverne.

Hvis I skal bestille billeder fra fotografen og sikre jer at billederne er fremme inden jul, skal de bestilles senest på søndag d. 11. dec.

Rigtig god december til jer alle fra Inge