Nyhedsbrev uge 45-46

Vi er ramt af en del sygdom, både blandt elever og personale, i denne tid. Hvis dette betyder, at vi er lidt langsomme i vores procedurer, beder vi jer have lidt tålmodighed med os. Der er nogle forældre, der har haft svært ved at se næste uges lektier i ugeplanen. Vi har derfor ændret proceduren, så vi lægger lektier i ugeplanen og gør denne synlig, med det samme lektierne er givet for. I vil altså kunne gå ind og se ændringer i ugeplanen lige så snart disse er lagt op, og ikke først når I får advisering om dem.

Angående skolens klippedag, er der nogle der har spurgt efter en plan. Alle elever møder kl. 8.15-13.15 og pynter deres eget klasselokale. Vi holder pauser til normal tid og eleverne skal have madpakke med som vanligt. I løbet af dagen vil der blive serveret æbleskiver og saftevand. Forældre og bedsteforældre er velkomne til at deltage. Enten hele dagen i eller dele af den.

Nyhedsbrev uge 46

På lørdag d. 19. november er der julegavefremstillingsaktivitetsdag. Eleverne har fået en invitation med hjem i kopi, og ellers ligger den på intra. I skal huske at melde jer til senest på onsdag. Ann deltager fra skolen, men det er forældre, der planlægger og afholder dagen.

Der er så mange gode julesange og alt for få dage i december, at synge dem i, så vi er begyndt at synge julesange til morgensang. Så kan vi også komme i julestemning til julegavefremstillingen på lørdag. Den sidste dag før jul, er den 21. december i skolen. Vi starter dagen med kirkegang og her er forældre eller bedsteforældre velkomne til at deltage. Ellers bruger vi dagen på julehygge i klasserne og fælles. Der kommer måske også en lille overraskelse og vi skal danse om juletræ. Vi afslutter med at tage julepynt ned og sige god jul kl. 13.15. Boblen holder også åbent d. 22. og d. 23. december. Husk at melde fra, hvis jeres børn ikke kommer, så kan vi give nogle pædagoger fri, og sørge for de har timer, de dage jeres børn er der.

Boblen starter igen mandag d. 2. januar og skolen tirsdag d. 3. januar.

Lukas, vores faste vikar, er taget ud at rejse. I stedet har Jesper Skov taget over, og han dækker Jørgens skema i denne uge, hvor han har ferie. Vi ønsker Lukas en god tur, og glæder os til at lære Jesper at kende.

Der har vist sig et behov for, at der er en fast der tager over, hvis jeg er ude af huset. Derfor har vi udnævnt Ida til at være souschef og stedfortræder.

Vi har haft en plan om at få alle børn fotograferet, og selv om vi er lidt sent ude, ser det ud som det lykkedes, så I kan bruge billederne til julegaver. Fotografen kommer mandag d. 28 november og tager billeder af alle børnene, både på skolen og i Boblen. Vi vil sende besked fra fotografen ud snarest.

Det er også tid for skole-hjem-samtaler. Nogle er afholdt, andre er i denne eller de kommende uger, og nogle enkelte er udsat. Det gælder 6. klasse, da Ida skal have en mulighed for at lære dem at kende, og det gælder 0.-1. klasse, så Jørgen kan deltage.

Venlig hilsen Inge