Nyhedsbrev uge 35

Jeg vi gerne starte med at sige velkommen til Kasper Søgaard Sørensen og Frederik Juel Larsen, som i løbet af de sidste to uger er startet i 7. klasse. Torsdag og fredag har Sarah Nielsen været på besøg i 8. klasse og hun starter mandag. Fredag har søstrene Augusta og Rose Olesen været på besøg i henholdsvis 6. og 3. klasse. De starter også mandag. Vi vil gerne byde velkommen til dem alle tre.

Dette betyder at vi nu er mere end 100 børn på Blære Friskole, fordelt mellem ½ og 15 år. Det er for sejt!

100 børn

På mandag starter Monica Voss i virksomhedspraktik i administrationen. Derfor vil det oftest være hende der tager telefonen. Inge vil dog fortsat bedst træffes mandag kl. 10.30-12.30, tirsdag inden kl. 12.30, hele torsdag og de fleste fredage.

Fredag d. 30. september er der pædagogisk dag i Boblen. Vi vil gerne have en tilbagemelding på, hvilke børn der kommer, og eventuelle forældre der vil være behjælpelig med at passe børn i Boblen denne dag. Dette kan gøres på boblens mail: boblen@blaerefriskole.dk

Fredag har alle drengene været med Erik i skoven på overlevelse på en øde ø. Pigerne fra 0.-5. klasse har været hjemme hos Elsebeth og lavet marmelade, saft og tørret frugt. Alt dette skal sælges til vores frugt/høst dag d. 7. oktober. Overskuddet går til vores fælles lejrskole til maj. Pigerne fra 6.-8. klasse har lavet mad med de frivillige. Vi fik kartoffelmos med æbleflæsk og bordene var fint pyntede med sankthansurt og majs.

Vores Skoleintra kører nu efter planen, og fremover vil mine nyhedsbreve kun være at finde der. Ligesom alt andet kommunikation mellem skole og hjem vil foregå her. Er eleverne syge, skal have fri eller der er en anden besked, så skriv den venligst i kontaktbogen på intra. Alle beskeder vi sender fra andre fx tandplejen, SSP, sundhedsplejersken , præsten osv. Vil komme på intra. Er der stadig nogle der har problemer med at komme ind, kan det skyldes vi mangler jeres cpr. Nummer. I så fald kontakt kontoret.

I den kommende uge skal alle eleverne overnatte som en del af deres skoledag. Torsdag overnatter gruppe 1 på skolen og gruppe 2 og 3 i Jenle Plantage. Jeg håber at alle får en rigtig god oplevelse.

Venlig hilsen Inge Engelst Christensen