Nyhedsbrev uge 34

I dag har vi haft fordybelses fredag, og 2. og 3. klasse har været med til at lave mad for første gang. De lavede kyllingelår, pastasalat, gulerodsstænger og spidskålssalat sammen med Inge, Inger og Trine. Desuden dækkede de bord, og ryddede op bagefter. Det gik rigtig fint, og det var dejlig mad. Storkegruppen spiste med.

4. og 5. klasse var i skoven med Dorte og samle brombær, hvorefter de lavede syltetøj.

6., 7. og 8. klasse plukkede frugt og kogte saft hjemme hos Elsebeth.

0. og 1. klasse var på skolen sammen med Ann og har bl.a. været ude og lave sæbebobler.

Det har været en god og begivenhedsrig dag for alle. Fremover kan man se i kalenderen på Intra, hvilke aktiviteter eleverne skal deltage i. Jeg vil i løbet af de næste par uger få lagt hele årets arrangementer og aktiviteter ind i kalenderen på Intra.

Der kan man også se datoerne for forældremøder, som dog også kommer her:

Gruppe 1: torsdag d. 1. september kl. 17-18.30

Gruppe 2: tirsdag d. 13. september kl. 17-18.30

Gruppe 3: mandag d. 5. september kl. 17-18.30

Det nye Intra burde nu være kørende. Kan man ikke logge ind, skal man sende en mail til: administration@blaerefriskole.dk, som er skolens officielle mail, og så skal vi få jer på hurtigst muligt. Vi har endnu ikke nået at få siden luget fuldstændig ud og oprettet nyt i alle afkroge, men vi er godt i gang.

Der er nu bestilt buskort til alle de elever, der har afleveret en ansøgning. Er der andre, der ønsker et skolebuskort, kan I sende en mail til Jeanet på: jef@blaerefriskole.dk Det gælder også dem, der er interesseret i skolebuskort fra oktober-marts.

Der er nu sendt nye opkrævninger ud. Vi beklager de kommer så sent. Der er sidste betaling d. 1. september. Det er snart, men det er vigtigt I overholder den, da vi ellers ikke får tilskud fra kommunen.

Vi er i fuld gang med at blive opkoblet til PBS, men det virker ikke endnu. Det kommer snarest.

I Boblen går det også godt. Der kommer nye børn til hele tiden. Det betyder, at vi skal til at søge endnu en pædagog. Stillingen vil blive opslået snarest.

Rigtig god weekend til alle fra Inge