Nyhedsbrev uge 33

Nu har vi haft skolens første hele uge og det er gået rigtig godt.

Fredag arbejdede eleverne med samarbejdsøvelser i familiegrupperne, og der var mange sjove aktiviteter. I kan se billederne på Facebook, og få eleverne til at fortælle om dem.

Vi er lidt udfordret omkring Intra, da det kontor, der skal få vores Uni log-in til at virke, har meget travlt. Vi har derfor fået lov til at bruge den gamle Blære Skoles Intra-side. Dette har dog givet anledning til undren, da nogle af oplysningerne ikke er rigtige. Desuden kan de forældre, der ikke var forældre på Blære Skole, ikke komme ind. Vi håber de snart når til os, så vi snarest kan komme i gang med den rigtige Intra-side.

Andre har haft problemer med at finde vores telefonnumre og mail-adresser. Her er det vigtigt, at I ser på Blære FRIskoles hjemmeside. Den gamle Blære Skoles hjemmeside eksisterer stadig og kan skabe lidt forvirring.

Generelt vil jeg bede jer om at være lidt tålmodige med os. Der er en del ting vi skal have til at fungere. Det vigtigste er dog at undervisningen kører efter planen. Det er vores højeste prioritet.

Derudover kan jeg oplyse, at skolen endelig har fået en fastnet-telefon. Den har nummer 82134008, senere kommer Boblen med og får 82134009. Den bliver dog ikke altid besvaret, da vi ikke har en fuldtids-sekretær, og at jeg underviser en del. Der vil være størst chance for at træffe mig mandag kl. 10.15-12, tirsdag kl. 8-12, det meste af torsdag og nogle fredage. Har I akut brug for at komme i kontakt med skolen og ingen tager fastnettelefonen, så ring på mit nummer 20320804, men kun i nødstilfælde, da det vil afbryde elevernes undervisning.

På mandag får eleverne et ansøgningsskema til fripladstilskud med hjem i tasken. Det er vigtigt I får kikket på dette og sendt det med retur snarest. Man kan her søge om at få et tilskud til at nedsætte skolepengene. Man kan på den samme seddel søge om tilskud til både SFO og skole, ligesom man kan søge på op til tre børn på det samme ark. Det skal afleveres på skolens kontor SENEST d. 1. september.

På fredag starter vi med at lave mad med de frivillige. Den første uge er det elever fra 2. og 3. klasse der skal lave mad. De må meget gerne have et forklæde med og SKAL have lukkede ekstra sko med, da de ikke må gå i køkkenet i strømpefødder. De laver mad til hele skolen og Storkegruppen, der kommer og spiser med. 0.+1. klasse skal være sammen med Ann og lave forskellige skoleaktiviteter. 4.+5. klasse skal i skoven og plukke brombær med Dorte. Husk at have lange bukser og lange ærmer med, når de skal i brombærkrat. 6.+7.+8. klasse skal lave saft af forskellige bær med Elsebeth. Der vil blive en del plukning og forarbejdning af frugt den næste tid, da vi holder ”frugtmarked” fredag d. 7. oktober om eftermiddagen, hvor forældre, bedsteforældre, folk fra området og alle andre interesserede kan komme og købe saft, marmelade, kage, gelé og en masse andet frugt. Vi har desuden planer om at tilbyde at man kan få mostet sine æbler denne dag. Sæt kryds i kalenderen allerede nu.

Vi glæder os til den næste uge.

Venlig hilsen Inge Engelst Christensen