Nyhedsbrev, september 2018

Skolen, børnehaven, vuggestuen og SFO har været rammen om en stor produktion den sidste måneds tid. Vi håber at rigtigt mange af jer kommer og ser resultaterne til vores frugtmarked på lørdag d. 6. oktober kl. 10-13. I må meget gerne tage alle I kender med, så vi kan få en rigtig god dag, og tjene nogle penge til lydudstyr til vores musical.

Vi har flyttet vores pædagogiske dag fra i fredags til foråret, da det giver mere mening i forhold til de ting vi skal diskutere på pædagogisk dag. Vi afholder pædagogisk weekend i februar, så der er forældreundervisning på skolen og forældrenødpasning i børnehave og vuggestue fredag d. 1. februar. I må meget gerne allerede nu sætte kryds i kalenderen, så I har en mulighed for at blive en del af jeres børns hverdag denne dag, eller finde alternativ pasning.

Vores nye sekretær Irene Davidsen Hansen er ved at have styr på det meste, og her i starten af skoleåret er der meget at få styr på. Skulle der mod forventning være indsneget sig fejl beklager vi og beder jer ringe til hende på skolens nummer mandag, onsdag eller torsdag og tale med hende om det. Vi håber også snart, at vi får overskud til at kikke på mælkeordning, så eleverne kan bestille mælk til deres madpakke. Vi giver besked om dette på Intra.

I forældre er generelt rigtig gode til at skrive om fravær på vores Intra, men det svipser en gang imellem. Da vi gerne vil være helt sikre på, at der ikke er sket eleverne noget på vej til skole, har vi besluttet at følge mere op på dette, så møder jeres barn ikke i skole og vi ikke har hørt noget, kan I forvente at blive kontaktet.

Vi har i år rigtig mange elever i vores samlede 8.-9. klasse. Derfor har vi været nødsaget til at sige nej til et par elever til disse årgange. Ligeledes forsøger vi at lave en plan for at sætte nogle flere lærertimer af til dem, så klasserne kan have flere timer hvor de er delt, eller har dobbeltlærer på.

Jeg vil gerne bede jer forældre i vuggestuen og børnehaven om at huske vores åbnings- og lukketider. Når vi lukker kl. 16.45 man-tors og kl. 15.45 fredag, er dette tidspunktet hvor I forventes at have forladt institutionen og personalet kan holde fri. De fleste af jer er rigtigt gode til at respektere dette, men vi oplever desværre flere og flere dage, hvor dette ikke kan lade sig gøre. Bestyrelsen har derfor besluttet, at vi fremover noterer os hvem der kommer for sent og tredje og efterfølgende gange vil I blive opkrævet 500 kr. pr. gang. Husk at melde jer til foredraget om at sætte grænser og være tydelige overfor børn, som er onsdag d. 7. november. Man kan tilmelde sig på sedlen i børnehave og vuggestue eller ved at sende en mail til: administration@blaerefriskole.dk

Jeg håber at se rigtigt mange af jer til frugtmarked på lørdag.

Med venlig hilsen Inge Engelst Christensen