Nyhedsbrev, 6. marts 2018

Tusind tak til de forældre og bedsteforældre, der hjalp os med at få planen til at lykkes i fredags. Eleverne synes det var en rigtig spændende dag, med nye ansigter og nye udfordringer.

Lærernes pædagogiske dag var også indholdsrig. Vi fik tid til at diskutere alle de ting vi aldrig når i hverdagen, og det var rigtigt givende. Mange af tingene effektueres først rigtigt efter sommerferien, men noget af det vil eleverne mærke allerede nu. Eksempelvis synger vi igen to sange til morgensamling, med mindre der er noget andet der tager tiden, som i morgen, hvor 4.-6. klasse vil underholde med Joanna, som de har øvet sig på at synge og spille i musiktimerne.

Den sidste tid har vi talt rigtigt meget om konflikt. Vi ved jo endnu ikke hvordan det ender, men vi ved, at vi IKKE er udtaget til at strejke, hvis det kommer så langt. Til gengæld ved vi ikke om modparten svarer igen med en landsdækkende lockout. Hvis dette er tilfældet vil vi sandsynligvis blive ramt, både i Børnehuset og på skolen. Vi krydser fingre for, at det ikke sker, og lover at holde jer orienteret, lige så snart vi ved noget.

Vi har fået en ny virksomhedspraktikant på skolen. Hun hedder Heidi og skal som udgangspunkt følge med Ann i dansk i 2.-3. klasse tirsdag og torsdag.

Det har været koldt den sidste tid, men vi har fået det bedste ud af det og leget i sneen, og vores nye kælkebakke, er blevet indviet af både store og små.

Venlig hilsen Inge Engelst Christensen