Nyhedsbrev, 30. april 2018

Vi vil gerne sige tak til vores naboskole Skørbæk-Ejdrup Friskole, alle de forældre, bedsteforældre og andre der kom og så os opføre vores musical i onsdags. Igen har det været en kæmpe oplevelse for vores elever og børn at deltage i arbejdet med musicalen, og opleve det færdige resultat blive så godt, og blive taget så godt imod. Vi ved godt, at lyden er en stor udfordring og arbejder allerede nu med forskellige modeller over, hvordan vi får skaffet vore egne mikrofoner.

Vores elevråd har besluttet at deres penge, som er indtjent til frugtmarkedet og i skolens  bod, skal bruges på en lejrtur for hele skolen. Den kommer til at gå til Ree Park, hvor eleverne skal deltage i aktiviteter, sove i telt eller bivuakker og se dyrene blive fodret. Det bliver onsdag-torsdag d. 6.-7. juni og eleverne har så fri om fredagen d. 8. juni.  9. klasse er velkommen til at deltage i lejren, da de ikke skal til eksamen i disse dage, men de må også vælge at blive hjemme og forberede sig. Der kommer mere information om turen snarest.

De ældste børn i børnehaven de såkaldte storkebørn skal også på overnatning. De skal på koloni på Klim Strand Camping d. 17.-18. maj, og det bliver Annette og jeg, der tager med dem.

Louise Heilesen, som var pædagog i vores vuggestue, er stoppet, da hun har valgt at bruge sin sommer på at rejse rundt med cirkus. Vi takker Louise for hendes tid hos os og ønsker hende held og lykke fremover. Vi har i den forbindelse flyttet Jessica fra børnehaven og ind i vuggestuen, og søger derfor en pædagog til børnehaven. Der er en overvældende interesse for stillingen og vi er overbeviste om, at vi finder den helt rigtige.

På lørdag d. 5. maj er der arbejdsdag og jeg håber at rigtig mange af jer kommer. I kan stadig nå at tilmelde jer i morgen tirsdag. Alle børn har fået en seddel med hjem i tasken.

På lørdag og søndag er der også årsmøde i Friskoleforeningen, og vi har prioriteret at sende 4 personaler afsted, på trods af det falder sammen med vores arbejdsdag. Vi synes det er vigtigt at deltage i dette møde, og blive en endnu større del af foreningen og forhåbentligt tage noget friskoleånd med hjem. Vi ses altså ikke lørdag, men rigtig god arbejdsdag til jer.

Venlig hilsen Inge Engelst Christensen