Nyhedsbrev, 23 maj 2018

Jeg håber I alle har haft en rigtig god pinse, og har nydt det gode vejr.

I sidste uge havde vi en rigtig god koloni for storkebørnene. Vi var på Klim Strand Camping i en hytte og vi var i badeland, gik tur på stranden og samlede sten, legede på både den lille, den store og den indendørs legeplads, fik godnathistorier, spiste pizza og mange andre ting. Jeg lagde billeder op på forældresiden om aftenen fredag. Det var helt bevidst, at jeg gjorde det efter vi var kommet hjem, så børnene selv havde mulighed for at fortælle, hvad de havde oplevet.

Om to uger er det skoleelevernes tur til at komme til Ree-Park. Sedlen ligger på Intra. Eleverne skal aflevere 75 kr. for hjemtransport til deres klasselærer.

Jeanet har valgt at opsige sin stilling på friskolen og hun stopper d. 30. juni. Vi er i gang med en proces med at få ansat en ny sekretær/bogholder/blæksprutte, som vi håber kan starte med det nye skoleår. Jeg håber på jeres tålmodighed, når Jeanet ikke er her. Vi vil gerne takke Jeanet for det store arbejde, hun har lagt i opstarten af Blære Friskole, og ønske hende alt muligt held og lykke fremover.

Jeg vil gerne henstille til, at forældre der afleverer og henter børn, parkerer på parkeringspladsen på den anden side af vejen, og ikke på bussens holdeplads. Det gør det meget sikrere for vores børn at krydse gaden over til SFO.

Til slut vil jeg minde om, at vi holder fri/lukket Grundlovsdag tirsdag d. 5. juni, både på skolen og i Børnehuset.

Venlig hilsen Inge