Nyhedsbrev, 15. februar 2019

Først tak for en fantastisk skolefest. Hvor er det dejligt at I forældre gør så meget ud af at hjælpe jeres børn med fantastiske udklædninger. Skolefesterne i Blære er de bedste jeg har oplevet nogensinde. Det er virkeligt børnenes fest og alle glæder sig helt vildt. I år var temaet filmgenrer og klasseværelserne og eleverne var pyntet efter filmgenrerne: western, action, Disney, fantasy, kærlighed og gys. Maden var rigtig amerikansk med burger, hot wings, løgringe, kyllingespyd, nuggets, en anelse grønt og masser af pommes frites og bordene var pyntet med amerikanske flag, servietter og lys. Det er fedt at mærke både eleverne og personalet lægge så meget energi i dette fælles projekt. Også tak til de tidligere elever og andre, der hjalp i køkkenet og i diskoteket.

Også en stor tak til de forældre der var behjælpelig med at passe eller undervise børn, da vi var på pædagogisk weekend. Eleverne havde haft en rigtig god dag, og vi personaler havde fået god tid til vigtige diskussioner.

Desværre har vi sagt farvel til Valdemar fra børnehaven og hans bror Villiam fra 0. klasse. Vi ønsker dem alt godt fremover, men måske ses vi, da lillesøster Victoria bliver i vuggestuen.

Efter vinterferien går alle klasser tilbage til deres gamle skemaer, da Ida kommer tilbage i sine faste timer. Gitte bliver på skolen lidt endnu og tager Inges timer og nogle støttetimer.

Det næste store arrangement er vores lejrtur. Det er d. 2.-4. april, hvor vi skal til Thy. Husk at eleverne har fri om fredagen d. 5. april. Det har været meningen, at storkebørnene skulle med på skolens lejrtur de sidste to dage, men der er bred enighed om, at det vil være for overvældende for dem, så derfor tager de alene på koloni en gang inden sommerferien, så de kan få en god afslutning sammen.

Det er med stor beklagelse at jeg må meddele at Jane Hosbond Michelsen fra vuggestuen er stoppet hos os, og hun har haft sin sidste arbejdsdag. Vi vil gerne takke Jane for det gode samarbejde gennem de sidste 2½ år, og ønske hende held og lykke fremover.

Til slut vil jeg sige tak for alle de søde kommentarer jeg har fået efter jeg er kommet tilbage på arbejde. Det er dejligt at være her igen. Og så vil jeg ønske en rigtig god vinterferie til alle dem, der er så privilegeret at skulle holde det.

Med venlig hilsen Inge