Kategoriarkiv: Ledige stillinger

Vi søger en pædagog!

Jobopslag2

Blære Friskoles daginstitution Boblen søger en pædagog til vuggestuen snarest muligt.

Boblen er en nyopstartet, integreret privat institution med ca. 50 børn i alderen 0 til 10 år. Vi søger en pædagog, gerne med erfaring fra vuggestue, til vores vuggestue gruppe med pt. 10 børn. Stillingen er på 32 timer og er tidsbegrænset til 30/6-17.

Vi søger en pædagog med hjertet på rette sted, som sammen med 2 ansatte i vuggestuen kan være med til at udvikle vores pædagogiske praksis.

Vi vægter:
Kommunikation og samarbejde
Ro og nærvær
Det enkelte barn i fællesskabet
Anerkendende tilgang til det hele menneske

Vi forventer:
Pædagogisk uddannelse
Lyst og vilje til at arbejde i privat regi
En profil, som matcher ovenstående.

Der afholdes informationsmøde d. 6/9-16 kl. 16.30- 17.30, hvor der er mulighed for at se institutionen, høre mere om stillingen og få svar på spørgsmål. Alternativt kan man ringe på 82134009 i tidsrummet 12.30-13.30 og tale med leder Jane Veggerby. Ansøgningsfrist d. 10/9-16. Samtaler forventes at blive afholdt d. 14/9-16. Ansøgninger kan sendes til jv@blaerefriskole eller afleveres efter informationsmødet.