Ann Binderup

“Jeg hedder Ann Binderup og er 37 år gammel. Jeg bor i Blære med min kæreste og vores lille søn Philip på et år. I min fritid bruger jeg en del tid på min familie. Derudover er jeg leder og kredsleder hos FDF i Svenstrup. Jeg elsker udelivet og det at være lidt primitiv. Det giver plads til en masse kreativitet.

Jeg er uddannet lærer fra Aalborg lærerseminarium i 2006. Siden jeg blev uddannet, har jeg været på forskellige skoler i vikariater på årsbasis. De seneste 3 år på Blære Skole.

For mig handler skolegang ikke kun om at lære en masse, men om at lære en masse mens man har det sjovt. Derfor forsøger jeg så vidt muligt at få bevægelse med ind i min undervisning, da det ofte er et godt grundlag foruden sjovt. For mig hænger oplevelse, indlevelse og udfoldelse sammen.

Det er vigtigt for mig, at jeg beskæftiger mig med noget som jeg brænder for. Det mener jeg virkelig, at jeg kommer til på Blære Friskole. Jeg brænder for at give mit bidrag til en glædesfyldt og positiv skoledag. Jeg bliver opløftet af at mærke, at vi har fælles værdier for elevernes trivsel og undervisning, og vi deler et fælles ønske om at skabe et trygt læringsmiljø.”